Amsterdam Advanced Graduate School

De mensen

Amsterdam Advanced Graduate School

De AAGS is onderdeel van de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (FMG) van de Universiteit van Amsterdam (UvA).

Ed Peelen

Ed Peelen

Aan het hoofd van de AAGS staat de onderwijsdirecteur, tevens de programmamanager voor de Masterclass Content Marketing, dhr. prof. dr. Ed Peelen. Ed is te bereiken via de mail.

Karin Rigterink

Karin Rigterink

Karin Rigterink is verantwoordelijk voor het opbouwen en uitrollen van de marketing; onder andere het inrichten en de coördinatie van de marketing office, opbouwen netwerken, meedenken over de inhoud van de programma's. Karin is te bereiken via de mail.

Maartje Luinenburg

Maartje Luinenburg

Maartje Luinenburg is verantwoordelijk voor het opbouwen en uitrollen van de marketing; onder andere het inrichten en de coördinatie van de marketing office, opbouwen netwerken, meedenken over de inhoud van de programma's. Maartje is de bereiken via de mail.

 

 

 

Louise van Britsom

Louise van Britsom is als onderwijscoördinator verantwoordelijk voor onder andere de deelnemerscommunicatie, afstemmen van de financiële- en studentenadministratie, logistieke afstemming, opbouwen netwerken, kwaliteitszorg en meedenken over de inhoud van de programma's. Louise is bereikbaar via de mail.

Gepubliceerd door  Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen

24 augustus 2018