Start nieuwe Masterclasses met oog op de toekomst

6 juni 2018

Vanaf het najaar van 2018 start de Amsterdam Advanced Graduate School met diverse nieuwe Masterclasses. Interesse? Meld je dan aan via de website of mail naar aags-fmg@uva.nl.

Masterclass: Toekomst van de stad

In deze reeks staan de stad en verstedelijking centraal. We bekijken de veranderingen en uitdagingen voor stedelijke ontwikkeling. Daarnaast kijken we praktisch naar de input die beleid kan leveren op  de stedelijke, regionale vraagstukken en economische vraagstukken.

Dit programma start  op 1 november 2018.
Vind hier meer informatie

Masterclass: toekomst van Organisaties en Organiseren

Dit programma is bedoeld voor managers die verantwoordelijk zijn voor visievorming, beleidsontwikkeling en implementatie van een toekomstgerichte aanpak binnen hun organisatie. In de Masterclass helpen we deelnemers hun
kennis en competenties op het gebied van strategievorming, planning en organisatiekracht verder te professionaliseren.

Het programma start  op 7 november 2018.
Vind hier meer informatie