Masterclass Merk, Communicatie en Media: nog plaatsen beschikbaar!

15 februari 2018

Op 29 maart gaat de nieuwe editie van onze Masterclass Merk, Communicatie & Media weer van start! Voor dit programma zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Interesse? Meld je dan aan via de website of mail naar aags-fmg@uva.nl.

Welke veranderingen maken ons functioneren als marketeers en communicatiemensen fundamenteel anders? Deze masterclass geeft handvatten met deze veranderingen om te gaan en tegelijkertijd positief kritisch te blijven.

Ervaringen van alumni

Dit wordt de tweede editie van de Masterclass Merk, Communicatie & Media (voorheen de Masterclass Digital Marketing & Communicatie).

Zoals enkele oud-deelnemers het formuleren:

"Een inspirerende masterclass over hoe merken bewegen in het digitale tijdperk gestoeld op actuele en relevante wetenschappelijke inzichten."

"Mijn praktijkkennis kan ik nu staven met de nieuwste wetenschappelijke inzichten, en ik heb er een berg aan inspiratie bijgekregen!"

"Dat je vijf uur lang geboeid blijft luisteren zegt veel over het niveau van deze masterclass."

Partner

Voor de Masterclass Digitale Marketing & Communicatie werkt AAGS samen met de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie (SWOCC).

Het communicatievakgebied ontwikkelt zich continu, en ook uit de wetenschap komen voortdurend nieuwe inzichten over de werking van merken en communicatie. Deze kennis is voor iedere praktijkbeoefenaar onmisbaar. SWOCC maakt deze kennis toegankelijk en toepasbaar.

Kijk voor meer informatie op de website of mail ons op aags-fmg@uva.nl