DDMA in gesprek met Ed Peelen

UvA start Masterclass Privacy

Bron: DDMA, 19 juli 2018

Privacy en data zijn veelbesproken thema’s. De ontwikkelingen gaan razendsnel en het is een uitdaging om bij te blijven. De UvA start daarom vanaf september 2018 een Privacy Masterclass. De opleiding gaat in op online privacy, wetgeving, ethiek en organisatie- en consumentenperspectief.

DDMA sprak met Bijzonder Hoogleraar Ed Peelen die het programma leidt: "De snelle ontwikkeling van digitale technologie vraagt om een fundamentelere en proactievere bezinning over hoe we elkaars privacy respecteren in een omgeving waarin alles data produceert, alles connected is, off- en online door elkaar heen loopt en scherpe kaders en grenzen verdwijnen. Het is belangrijk voor een organisatie verantwoord te kunnen opereren in het digitale tijdperk."

27 september 2018